Met succes en reeds 10 jaar ervaring bedienen wij met onze heerlijke, ovenvers en ruim belegde broodjes vele bedrijven, organisaties en instellingen in Arnhem en omgeving. Uw beleg wordt elke dag vers en tegen een scherpe prijs ingekocht bij de door ons geselecteerde A-merk leveranciers. Hierdoor is onze prijs/ kwaliteit en serviceniveau erg goed en betaalt u niet te veel voor uw belegde broodje. (zie prijslijst)

Bestellen gaat heel eenvoudig via de rode bestelknop. U hoeft alleen de aantallen in te vullen en de door ons gewenste bestelinformatie. Het bestelsysteem rekent voor u uit wat de totaalkosten zijn en krijgt u van ons te allen tijde een bevestiging van de door uw geplaatste bestelling per e-mail. Bij bestellingen - in Arnhem - vanaf 25 euro rekenen wij u geen bezorgkosten; daaronder berekenen wij bezorgkosten in overleg met u. Het kan voorkomen dat bij op-de-dag-zelf bestellingen het de door u gewenste beleg niet meer leverbaar is. Wij nemen dan altijd contact met u op voor een alternatief.

Laat u verrassen door onze lekkere vers en ruim belegde broodjes met onze heerlijke sauzen uit eigen keuken; passie kunt u immers proeven!

Zoals eerder vermeld gaat het plaatsen van een bestelling vrij eenvoudig via ons e-mail bestelsysteem. Als u op de bestelknop drukt, verschijnt er op uw scherm een bestellijst met foto's van al het lekkers dat u bij ons kunt bestellen. U hoeft alleen maar de aantallen in de de daarvoor bestemde vakjes in te vullen plus de door ons gewenste relevante informatie. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, maakt het systeem een digitaal formulier aan zodat u alles nog even kunt controleren. Zodra uw bestelling bij ons is binnen gekomen, ontvangt u van ons - per e-mail - een bevestiging. Ontvangt u binnen het uur geen bevestiging dan is er onderweg mogelijk iets misgegaan. In voorkomende situaties kunt u ons dan bereiken op telefoonnummer: 06-11003550.

Als extra service bieden wij u ook de mogelijkheid om de door u gewenste bestelling rechtstreeks naar ons te e-mailen. U kunt uw bericht dan sturen naar info@broodjenodig.nl.
Desgewenst maken wij een samenstelling voor uw lunch, uiteraard in goed overleg met u.

bestelprocedure