Met succes en reeds 10 jaar ervaring bedienen wij met onze heerlijke, ovenvers en ruim belegde broodjes vele bedrijven, organisaties en instellingen in Arnhem en omgeving. Uw beleg wordt elke dag vers en tegen een scherpe prijs ingekocht bij de door ons geselecteerde A-merk leveranciers. Hierdoor is onze prijs/ kwaliteit en serviceniveau erg goed en betaalt u niet te veel voor uw belegde broodje. (zie prijslijst)

Bestellen gaat heel eenvoudig via de rode bestelknop. U hoeft alleen de aantallen in te vullen en de door ons gewenste bestelinformatie. Het bestelsysteem rekent voor u uit wat de totaalkosten zijn en krijgt u van ons te allen tijde een bevestiging van de door uw geplaatste bestelling per e-mail. Bij bestellingen - in Arnhem - vanaf 25 euro rekenen wij u geen bezorgkosten; daaronder berekenen wij bezorgkosten in overleg met u. Het kan voorkomen dat bij op-de-dag-zelf bestellingen het de door u gewenste beleg niet meer leverbaar is. Wij nemen dan altijd contact met u op voor een alternatief.

Laat u verrassen door onze lekkere vers en ruim belegde broodjes met onze heerlijke sauzen uit eigen keuken; passie kunt u immers proeven!

Omdat wij beperkte openingstijden hebben en onze klandizie binnen deze uren bediend wordt, hebben wij personeel nodig dat voor een kort aantal uren inzetbaar is op basis van een oproepcontract. Dit betekent dat onze medewerkers beschikbaar zijn voor 1 dag tot maximaal 3 dagen in de week voor maximaal 3 uur per dag (meestal rond de lunchtijd).

Past dit goed binnen uw omstandigheden? Meldt u dan aan bij ons: wij houden uw gegevens aan en zodra er extra personeel nodig is, nemen wij contact met u op.

Geïnteresseerd? Stuur ons een e-mail met uw gegevens of een Curriculum Vitae, dan ontvangt u van ons een bevestiging.

bestelprocedure